Kendall Jenner ponovo nas hipnotiše u novoj kampanji za Calvin Klein

Jesen 2024. u znaku minimalizma

Kendall Jenner za Calvin Klein

Modni svet danas bruji o najnovijoj kampanji brenda Calvin Klein za jesen 2024. godine, koja donosi novu kolekciju ženske odeće kroz vizuru supermodela Kendall Jenner. Dugogodišnje zaštitno lice brenda, Kendall je ponovo postala glavno lice kampanje, unoseći svoj prepoznatljiv duh u klasične komade Calvin Klein-a, podsećajući nas zašto je ovaj brend sinonim za bezvremensku eleganciju i jednostavnost.

Režirana i fotografisana od strane proslavljenog fotografa Merta Alasa, kampanja prikazuje Kendall u scenama koje spajaju urbani duh sa opuštenom atmosferom slobodnog dana na plaži. Ovaj spoj naizgled nespojivog—koža s čipkom, gornja odeća kao celokupan look, kao i kombinovanje donjeg rublja sa savršenim krojevima—ostavlja snažan vizuelni utisak i inspiriše na eksperimentisanje s modom.

Kendall Jenner za Calvin Klein

Duga istorija saradnje i sveža perspektiva

„Skoro deceniju sam deo Calvin Klein porodice, ali i dalje se uzbudim kad radim s timom na svakoj kampanji,” izjavila je Kendall Jenner povodom lansiranja kampanje. “Ovoga puta, nosila sam neke od najikoničnijih Calvinovih komada poput slip haljine i kaputa, što mi je omogućilo da dočaram tu klasičnu senzualnost po kojoj su poznati.”

Nova kampanja ne samo da slavi dugogodišnju saradnju brenda i Kendall Jenner, već donosi i novu energiju koja prkosi očekivanjima. Kombinacija prepoznatljivih materijala i krojeva koji evociraju duh devedesetih—posebno kroz slip haljine i mekane ukrojene kapute—daje ovoj sezoni karakterističnu fluidnost i dinamiku. Osećaj nostalgije prožet je modernim detaljima, što kreira snažan kontrast između prošlosti i sadašnjosti.

Kolekcija za svaki trenutak

Kolekcija Calvin Klein za jesen 2024. osmišljena je da odgovara svakom trenutku dana. Savremeni krojevi s naglaskom na minimalističku estetiku, sezonske boje i slojevitost ključni su elementi ove kolekcije. Kroz igru tekstura i materijala, od meke vune do laganih svilenih haljina, kolekcija odražava duh žene koja se ne boji da istražuje različite stilove i izrazi svoju individualnost.

Calvin Klein kampanja za jesen 2024.

Jedan od najuzbudljivijih delova kolekcije jeste predstavljanje Calvin Klein Studio linije, koja donosi uzvišenu interpretaciju osnovnih komada brenda. Kreirana od vrhunskih materijala s naglaskom na snažne krojeve i siluete, ova linija simbolizuje spoj luksuza i praktičnosti. Uz inovativne dizajnerske detalje, ovi komadi postaju više od garderobe—postaju pravi modni iskazi.

Pročitajte i Jeremy Allen White ponovo nas očarava u Calvin Klein kampanji

Foto: Promo

Najnovije