Harper's Bazaar Srbija

Chanel je objavio datum i lokaciju održavanja Cruise kolekcije

Označite u kalendaru!

Modna publika se uvek raduje revijama Chanel Cruise. One ne predstavljaju samo dodatni razlog da cenimo neverovatnu izradu ateljea francuske kuće – već se takođe odvijaju na nekim originalnim lokacijama koje zaslužuju posebnu pažnju. Stoga je najava brenda uvek dobra vest za celu industriju. I spremni smo da je podelimo sa vama!

Označite u svojim kalendarima: 4. maj 2021, Les Baux-de-Provence, Francuska. Revija je planirana da se održi u izvanrednoj lepoti mermernog kamenoloma Carrieres de Lumieres – i da, prema predstavnicima modne kuće, to će biti fizička revija! U svakom slučaju, oni se nadaju da je ovim planovima suđeno da postanu stvarnost, a da će opasnost od korona virusa biti znatno manja do proleća.

Poslednjih godina, ovo mesto je postalo popularno turističko odredište. U njemu se godišnje održavaju imerzivni svetlosni performansi sa muzikom, posvećeni radu različitih poznatih umetnika poput Van Gogha i Cezannea. Međutim, kao što možete pretpostaviti, predstavnici Chanela izabrali su ovo mesto iz potpuno različitih razloga: tamo je snimljen film Jeana Cocteaua “Orfejev testament”“ 1959. godine, a sam Cocteau bio je blizak prijatelj i kreativni saradnik Mademoiselle Chanel.

Radujemo se što ćemo videti čime će nas tim francuske kuće iznenaditi u bliskoj budućnosti!

Najnovije