Chanel predstavlja moderne naočare za proleće/leto 2021

Modna kuća Chanel predstavlja eyewear kolekciju za sezonu proleće/leto 2021.

Modeli su inspirisani draguljima, a odlikuju ih okviri sa snažnom i ženstvenom privlačnošću i sofisticiranim i dragocenim detaljima. Vizantijska estetika vidljiva je na dva para sunčanih naočara, mačjem oku i dizajnu leptira. Njihov acetatni okvir ukrašen je biserom sa dvostrukim C.

Paleta boja, trezvena i elegantna, inspirisana je finim dragim kamenjem – od smeđe i bordo do smaragdne i crne. Acetat podseća na smeđi kvarc, bordo se pridružuje rubinu, a zelena smaragdu. Ovi vrlo lagani dizajni udišu novu modernost naočarama sa draguljima i podsećaju na smelu bižuteriju koju je nosila Gabrielle Chanel.

Na određenim modelima, metal je poput nakita u nijansama zlata, srebra, rutenijuma, satensko smeđe i mat crne boje, što je dodatno akcentovano efektom kovanja. inspirisanim zlatarskim savoir-faire-om. Slova CHANEL su delikatno isečena kako bi se poigrala svetlošću. Ovaj novi izraz potpisa CHANEL takođe krasi dizajne u prozirnoj žutoj, bledo ružičastoj i braon, a liniju dovršava bezvremenska crna.

Pored kolekcije naočara za sunce, CHANEL otkriva i dioptrijske okvire u osnovnim oblicima i bojama koji su istovremeno lagani i bezvremenski. Ova linija sadrži dva para naočara u pravougaonom obliku i obliku leptira sa gradijentnim ili polarizovanim staklima. Paleta uključuje amblematične CHANEL boje, crnu, bež i tamnocrvenu, kao i sive i tonove maslinaste.

 Novi dizajni brenda Chanel će biti dostupni u buticima od februara 2021.

#CHANELEyewear

#CHANELSunglasses

Pročitaj još iz kategorije Vesti