Harper's Bazaar Srbija

Coco Chanel: 5 vanvremenskih saveta za glamurozni stil svakog dana

Gabrielle Chanel je vanvremenski izvor inspiracije.

Ovog puta istražili smo najglamurozniju stranu Coco Chanel, recepte koje je sledila da bi uvek bila šik i glamurozna, čak i kada se samo odmarala na kauču u svom domu.

Svila je uvek pravi izbor

Bilo da se radi o svilenoj haljini ili svilenom pidžama kompletu, svila je uvek luksuzni izbor. Samo par visokih potpetica i sjajnog nakita dovoljan je za stvaranje najluksuznijeg udobnog stila.

Pidžama odelo

Coco Chanel želela je da se žene osećaju elegantno i udobno, a ne da budu ograničene na njihov stil. Pidžama odelo u opuštenoj formi bio bi izbor koji bi sada napravila za pametne stajlinge koji mogu pratiti ritmove našeg života.

Ne stidite se što volite glamur

Nije se plašila da ujutro nosi bisere, niti je mislila da će njen glam izgled izazvati pogrešne komentare. Ovaj savet primenjujemo svaki put kada se prvobitno ne usuđujemo da učinimo nešto više u svom izgledu.

Nosite dodatke tokom dana

Coco Chanel je volela bisere, šnale i mašne u kosi. Tretirala je modne dodatke kao pravi spas i planiramo da sledimo njen savet, noseći jedan od naših omiljenih komada nakita čak i tokom uobičajenih šetnji.

Budite dramatični

Tretirajte svaki dan poput novogodišnje zabave i ponašajte se u skladu sa tim. Usudite se da dodate sjaj svom stilu, kako kroz odeću, tako i kroz modne dodatke.

Najnovije