Daisy Edgar-Jones potvrđuje titulu It devojke u nestvarnoj Gucci haljini

+ marama oko njenog vrata koja je lepršala pri svakom povetarcu!

Daisy Edgar-Jones brzo se nametnula kao neko koga treba pratiti – ne samo na ekranu već i na crvenom tepihu. Uz pomoć stilistkinje Dani Michelle, glumica je ostvarila jednu od najuspešnijih pres turneja ove godine, promovišući svoj letnji film Twisters nizom stajlinga inspirisanih ciklonom. „Oluja“ koju je podigla, nakratko je stala nakon završetka promo turneje – barem do njenog nastupa na Filmskom festivalu u Torontu.

Dolazeći na svetsku premijeru svog filma On Swift Horses, Daisy Edgar-Jones je utelovila eleganciju u nebesko plavoj Gucci haljini. Lagani plisirani materijal haljine dopirao je do poda, donekle prikrivajući par belih sandala sa trakama, iako je njegova prozirnost otkrila plavi kombinezon koji je nosila ispod. Odvažan dekolte je sezao skoro do pupka u dubokom V-izrezu, dok je asimetrična traka oko vrata lepršala preko njenog desnog ramena pri svakom povetarcu.

Daisy Edgar-Jones stil

Edgar-Jones je štedljivo koristila dodatke uz ovu maštovitu haljinu, odlučivši da istakne njen kolor sa usklađenim makeup-om. Praškasta plava senka za oči bila je naneta u unutrašnjim uglovima očiju, dok su se trepavice i prozirni sjaj za usne pobrinuli za prirodan glamur. Nosila je braon kosu u polu-podignutom stilu, dozvoljavajući da se par krupnih zlatnih minđuša nazire iz njene frizure.

Jacob Elordi and Daisy Edgar-Jones na svetskoj premijeri filma “On Swift Horses” Toronto Film Festival

Foto: Profimedia, Gucci

Najnovije