Daniel Craig doneo poseban šmek Loewe kampanji za mušku kolekciju FW24

Fantastičan spoj pop kulturne reference i Loewe estetike.

loewe

LOEWE je predstavio kampanju za mušku kolekciju za jesen/zimu 2024. U glavnoj ulozi nove kampanje našao se holivudski glumac Daniel Craig, poznat po legendarnoj ulozi agenta 007, Jamesa bonda, koja je trajala 15 godina.

Kolekcija za FW24 uključuje radove američkog umetnika Richarda Hawkinsa. Hawkins, koji je profesor slikarstva i crtanja na Univerzitetu Kalifornije, poznat je po kombinovanju referenci iz popularne kulture sa arhaičnim referencama i citatima. Često se inspiriše trenutnim slavnim ličnostima, seksualnim turizmom kao i grčkom i rimskom statuarnom umetnošću. U poslednje tri decenije, Hawkinsovo delo se fokusiralo na fascinaciju muškim telom, sa literarnim i filozofskim mitologijama koje leže u osnovi njegovog prikazivanja. Provokacija se sudara sa estetikom i pretvara u glavnu inspiraciju za ovu kolekciju.

Na fotografijama, Craig se pojavljuje kao subjekt fascinacije, usklađujući se sa trenutnom Hawkinsovom inspiracijom slavnih ličnosti i Andersonovom sposobnošću da spoji popularnu kulturu sa karakterističnom LOEWE estetikom.

Foto: Promo Loewe

Najnovije