Harper's Bazaar Srbija

Dior će svoju kolekciju SS21 predstaviti uživo na TikTok-u

Još jedna velika kuća koja će koristiti popularnu platformu!

Nedelja mode u Parizu počinje u ponedeljak 28. septembra, a kao i nedelje u Njujorku, Londonu i Milanu, uključivaće uglavnom digitalne revije. To, naravno, ne znači da se revije sa fizičkim prisustvom ne planiraju, ali svakako sa mnogo manjim brojem gostiju.

Ono što je takođe sigurno u vezi sa fizičkim modnim pistama jeste da će se one uživo prenositi putem različitih komunikacionih kanala, koje su kuće odabrale. Jedna od platformi koja se pokazala izuzetno popularnom za ovaj posao je TikTok, koji je takođe najavio svoj „TikTok modni mesec“, koji je pokrenut od početka septembra paralelno sa nedeljama mode.

Jedna od kompanija koja je najavila da će uživo prenositi svoju modnu pistu za kolekciju SS21 putem platforme je Dior. Maria Grazia Chiuri predstaviće svoju kolekciju 29. septembra, međutim malo je drugih informacija o reviji postalo poznato. Ovom opcijom da uživo prenosi svoju modnu pistu sa svog TikTok naloga, Dior se dodaje na listu drugih kuća kao što su Louis Vuitton, Saint Laurent, Celine, Etro, Alice + Olivia.

Najnovije