Harper's Bazaar Srbija

DIOR predstavlja 30 Montaigne naočare za sunce

Sunčane naočare su najbolji aksesoar koji će dodati malo dramatične note vašem look-u i zaštititi vas od neželjenog kontakta očima. 

Sigurni smo da su i vama poznati oni dani, kada sunčanim naočarima želite da se zaštitite od čitavog sveta, što vam one i omogućavaju, posebno u kombinaciji sa šeširima velikog oboda. 

Najnoviji par koji dolazi iz brenda Dior, savršeno će odgovoriti na sve vaše potrebe, uz inspiraciju torbom Montaigne sa potpisom CD. Maria Grazia Chiuri kao deo nove Dior Ready-To-Wear kolekcije predstavila je i model naočara sa velikim okvirom koje pokrivaju lice, ali jasno izražavaju stav.

30 Montaigne sunčane naočare inspirisane su popularnom torbom istog imena i potvrđuju svoj odlučni Dior stil u novim iteracijama koje je dizajnirala Maria Grazia Chiuri.  

Četvrtasti ramovi u stilu 70-ih, ispresecani kultnim potpisom „CD“, sada su dostupni u verzijama nadahnutim slonovačom, crnom ili nijansama ćilibara. Ukrašene finim zlatnim finišom sa toniranim staklima u zadivljujućim nijansama bordo, plave ili sive, one na besprekoran način upotpunjuju svaki modni izgled.

Najnovije