Harper's Bazaar Srbija

Elsa Hosk je postala mama i objavila prvu preslatku fotografiju

Njena devojčica Tuulikki Joan Daly, nazvana je po dvema važnim ženama u njenom životu.

Elsa Hosk je sada mama. Švedski supermodel rodila je devojčicu i važnu vest podelila na Instagramu. Ovo je prvo dete za Elsu Hosk i njenog dečka Toma Dalyja, suosnivača i kreativnog direktora kompanije za naočare District Vision.

Hosk je objavila fotografiju na Instagramu, a u naslovu je otkrila jedinstveno puno ime svoje ćerke Tuulikki Joan Daly, što je znak počasti njenoj mami i baki.

” Tuulikki Joan Daly❤ Najsrećniji dan u mom životu je onaj kad sam te upoznala. Najponosniji trenutak u mom životu je kad sam te rodila”, napisala je Hosk. “Nazvana po dvema snažnim ženama, mojoj mami i mojoj baki, došla si na ovaj svet poput super žene sa pesnicom pored lica. Volećemo te zauvek, Tuuli❤.”

Na ležernom porodičnom portretu, Hosk leži u krevetu, dok beba Tuuli mirno spava na grudima svog oca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa)

Manekenka je trudnoću prvi put objavila još u oktobru serijom crno-belih portreta koje je snimio fotograf Sante D’Orazio.

„Neko vreme držim ovog anđela u stomaku u tajnosti“, napisala je tada Hosk. „Osećam se uzbuđeno i srećno što ću imati bebu i započeti sledeće poglavlje života sa čovekom iz mojih snova !!!!”

Harper’s Bazaar US

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa)

 

Najnovije