EmRata kanališe Carrie Bradshaw viralnom haljinom

Svi vole SATC garderober!

em rata u haljini carrie bradshaw

U 15. epizodi druge sezone serije “Seks i grad”, Carrie Bradshaw je izgledala fantastično. Kolumnistkinja je upravo prekinula vezu s Vaughnom Wyselom – dobro vaspitanim romanopiscem koga je igrao Justin Theroux, i odlučila je da se prošetala laganim koracima po Manhattanu, u uskoj mini haljini uz koju je nosila sandale sa potpeticama (naravno) i naočarima za sunce.

Ovo je bila jednostavna kombinacija po standardima SATC-a, ali slike Bradshaw koja manijakalno kuca na prozor restorana u centru grada, u kom su Samantha, Miranda i Charlotte, postale su osnova mnogih Instagram moodboard naloga. Ipak, niko ne zna odakle je ta kombinacija.

em rata u haljini carrie bradshaw

Ni Field ni Molly Rogers, koja je radila na SATC-u i sada kostimima za “And Just Like That”, nisu se mogli setiti porekla ove kombinacije. Nema nikakvih zapisa, a Fieldin tim je bio poznat po nehajnom pristupu u izboru odeće, što je dodatno otežalo lociranje ove nenametljive haljine.

Ali, dobro. EmRata je upravo nosila nešto slično dok je prisustvovala projekciji filma “Blink Twice”: mini haljinu koja savršeno grli figuru, sandale sa otvorenim prstima, zlatnu ogrlicu i malu torbu preko ramena.

Ranije tog dana, poznata manekenka viđena je u istoj haljini uz drugačiji odabir aksesoara – i društva. Ovog puta stajling je zaokružila sportskim patikama i torbom na ramenu, uz naočare za sunce, dok je vodila svog psa u šetnju.

Foto: Profimedia

Najnovije