Harper's Bazaar Srbija

Givenchy predstavlja novu torbu – Antigona Soft

Za jesenju sezonu Givenchy predstavlja nove verzije legendarne torbe francuske kuće – Antigona Soft. 

Givenchy je pre deset godina predstavio porodicu torbi Antigona koja je inspirisana istorijom grčke mitologije. Torba je inspirisana Antigonom, ćerkom Edipa i Jokaste.

Iz kolekcije jesen/zima 2010, torba Antigona postala je klasik i ikona francuske kuće. Kruta i kvadratna struktura najbolje otkriva njene androgene karakteristike. Odvažan dodatak je obnovljen za sezonu jesen/zima 2020, predstavljanjem nove verzije Antigona Soft, mekšeg i senzualnijeg modela.

Nova torba napravljena je od meke teleće kože, a obogaćena je upečatljivim patentnim zatvaračima i kultnim trouglastim logotipom od kože. Praktični kaiševi omogućavaju vam da je koristite kao dnevnu torbu i kao torbu za vikend, zahvaljujući njenom kapacitetu. Androgna, praktična i moderna, nova torba je dostupna u srednjim i velikim dimenzijama, sa pregradama i unutrašnjim džepovima za kreditne kartice, bočnim kaiševima i uklonjivim kaišem za rame za maksimalnu svestranost upotrebe i udobnosti.

Antigona i Antigona Soft dostupne su u paleti nijansi koje se kreću od klasične crne, bele, sive, ljubičaste i teget, do sezonskih boja poput ružičaste, zelene i plave. Brojni predlozi uključuju i varijante od vintage kože, štampane prugaste umetke, sjajne zlatne detalje na crnoj koži, kao i verzije od pletenog konopca i kože.

foto:lofficielmalaysia.com

Najnovije