Gucci predstavlja kampanju za jesen 2024.

Minimalizam u novom izdanju

gucci kampanja

Za sezonu jesen-zima 2024, Gucci se vraća osnovama, novom kampanjom donosi uzbudljiv novi pravac pod kreativnim vođstvom Sabata De Sarna. Fotografije, koje potpisuje David Sims, oživljavaju jedinstvene ličnosti modela Loli Bahia, Alaato Jazypera i Jiahui Zhang, koji svojim prisustvom dodaju poseban pečat ovoj kolekciji.

Centralni komad kampanje je nova Gucci B torba, koja spaja inspiraciju iz arhive iz 1950-ih sa modernim detaljima. Izrađena od prevrnute kože sa dvostrukim G-om, torba je ojačana kožnim obrubom i završena zlatnim hardverom, što je čini savremenim spojem klasičnog i modernog stila. Silueta torbe inspirisana je arhivskim prethodnicima, uključujući dizajn iz sredine 1950-ih godine, koji je viđen u beležnici Gucci majstora, kao i sličan model koji je nosio irski književnik i teatar ikona Samuel Beckett 1970-ih.

Pored Gucci B torbe, kolekcija uključuje GG Milano, novu torbu sa gornjim rukohvatom, koja se pojavljuje u kampanji kao oda Milanu, gradu koji inspiriše De Sarnosovu kreativnu viziju. GG Milano nije samo aksesoar, već pismo ljubavi gradu poznatom po umetnosti, modi i dizajnu.

gucci kampanje jesen zima 2024

Kolekcija za jesen 2024. nudi studiju kontrasta—topli vuneni kaputi upotpunjeni su delikatnim slip haljinama sa složenim vezom, stvarajući balans između senzualnosti i snage. Paleta boja kombinuje zemljane tonove sa neočekivanim živim akcentima, karakterističnim za De Sarnov savremeni pristup.

Pročitajte i Prva Gucci kampanja novog kreativnog direktora brenda

Povratak legendarne Jackie torbe u novim bojama dodatno upotpunjuje kolekciju, nastavljajući svoju bezvremensku tradiciju i osnažujući De Sarnovu viziju svakodnevne elegancije.

Gucci-ova kampanja za jesen-zimu 2024. predstavlja savršeni spoj prošlosti i sadašnjosti, redefinišući nasleđe brenda i pružajući modnu priču koja odražava kako bogatu istoriju, tako i savremenu inovaciju.

Foto: Promo

Najnovije