Harper's Bazaar Srbija

Indya Moore, Jameela Jamil i drugi poznati aktivisti u prolećnoj kampanji Tommy Hilfiger

Kampanja, nazvana „Moving Forward Together“, proslava je različitosti dok se zalaže za održive materijale i tkanine.

Nakon svoje posvećenosti inkluzivnosti, raznolikosti i aktivizmu kroz modu, Tommy Hilfiger započinje svoju novu kampanju u društvu grupe mladih aktivista koji se bore za pravednije društvo, posebno u pogledu potrošnje tekstila i održivosti. Kolekcija pod nazivom „Moving Forward Together“, predstavlja novine američke kompanije za proleće 2021.

U kampanji učestvuju Indya Moore, Jameela Jamil, Mogli, Compton Cowboys, Tom Grennan, Kiddy Smile i Monica Guo. Svi oni se bave različitim profesijama, od surfovanja do muzike i glume, žive u različitim okruženjima i zemljama. Pored toga, kolekcija je stvorena u saradnji sa njima, a u kampanji nose svoje omiljene komade i poziraju na mestu zbog kojeg se osećaju kao kod kuće, bilo da je to plaža, studio za snimanje ili plesna dvorana.

Po rečima samog Tommyja Hilfiger-a, „Proživljavamo ključni trenutak u istoriji i moramo zajedno raditi na izgradnji bolje budućnosti za buduće generacije“. Takođe je govorio o ovoj novoj kolekciji i inspiraciji koja stoji iza nje: “Veoma sam ponosan što našu kolekciju proleće 2021 predstavlja tako neverovatna i raznolika grupa ljudi, koja takođe deli ovu poruku. Siguran sam da će nadahnuti mnoge ljude koji traže smislene i trajne promene tokom ove i mnogih sezona koje tek dolaze “.

Ova kolekcija posvećena je održivijim tkaninama i tehnikama. Na primer, danas dobro poznati Ecovero, reciklirani poliester, organski pamuk ili liocela čine mnoštvo odeće kompanije koja ima ambiciozne ciljeve održivosti za naredne godine.

Što se tiče odevnih predmeta, ističu se kompleti naglašenog sportskog karaktera, kao i pastelni ili neutralni tonovi.

Najnovije