Izmaštana haljina Belle Hadid kojom nas je očarala

Goddess energy!

Tematsko oblačenje postalo je industrijski standard, s obzirom na to da su na nedavnim promo turnejama za filmove Twisters, Dune: Part Two i It Ends With Us, zvezde filmova svojim outfitima obeležile temu filma. Kao što njena najnovija odeća pokazuje, tematski stajlinzi nisu novost za Bellu Hadid, koja je kroz svoje boho haljine kanalisala magični osećaj svoje marke parfema Orebella.

Za niz očaravajućih izdanja supermodela, zaslužna je kolekcija arhivske odeće, kojoj Bella ima pristup, uključujući vintage haljinu sa leptirima iz John Gallianove kolekcije za Dior proleće 2004, kao i ne jednu, već dve verzije haljine sa dubokim izrezom iz Gallianove kolekcije proleće 2003 za Dior. Kao i Rihanna, Hadid je poznata obožavateljka Galliana, iako je u četvrtak uveče odstupila od njegovih arhiva u korist vintage izgleda Zuhaira Murada.

Na večeri u Los Anđelesu koja je slavila njen najnoviji Orebella parfem, Bella je nosila svetloružičastu haljinu na jedno rame koja je delovala kao da odražava toplu, začinjenu vanilu njenog najnovijeg parfema, Nightcap. Haljina dostojna boginje, imala je asimetrični rub i nisko sečen dekolte.

Lila i bež perlice u obliku cveta, krasile su gornji deo haljine i slojevitu suknju, dok je struk haljine bio naglašen resema koje su padale ispod dekoltea. U određenim delovima, tkanina haljine imala je iridescentni lila sjaj, što je doprinelo magičnom osećaju sveukupnog izgleda.

bella hadid stil

Hadid je skromno pristupila dodacima kako bi haljina koja se prilagođava telu govorila sama za sebe. Chunky zlatni prsten krasio je njen levi kažiprst, dok je tanka narukvica od perli krasila istu ruku. Za obuću, dodatno je naglasila cvetnu temu zlatnim štiklama koje su imale skulpturalne ružičaste ukrase

Foto: Profimedia

Najnovije