Harper's Bazaar Srbija

Jennifer Lopez i Coach slave partnerstvo posebnom torbom

Jennifer Lopez je imala veoma uspešnu godinu. Samo u 2020. godini, super zvezda je oduševila sve pojavljivanjem u Super Bowl Halftime Show-u, zadirkivala lasniranjem sopstvenog brenda lepote, objavila duet sa Malumom, glumila u nekoliko modnih kampanja… I sada je pojačala svoje partnerstvo sa brendom Coach, tako što je svoje dizajnerske veštine usavršila na novom, modernom dodatku, Hutton. Da budemo precizniji – upravo je lansirana torba Coach x Jennifer Lopez Hutton.

Dizajnirana u tandemu sa kreativnim direktorom brenda, Stuartom Veversom, ova svestrana torba limitiranog izdanja kreirana je da ispuni sve potrebe žena. Torba je klasične siluete, izrađena od teleće kože sa šarenim ukrasima od zmijske kože. Hutton torba ima unutrašnje i spoljne džepove, a finiširana je kopčom u zlatnom tonu i potpisom J.Lo. U međuvremenu, prilagodljivi kaiš omogućava nošenje torbe preko ramena ili oko struka.

„Zaista sam želela da Jennifer Lopez Hutton izgleda kao, ja“, objasnila je pevačica, glumica, plesačica, filantrop i preduzetnica. „Coach i ja dolazimo iz Njujorka, pa zajednički jezik pronalazimo u izgledu velikog grada, posežući za stvarima koje su funkcionalne, moderne, ali i inspirativne. Stvari koje se mogu održati“.

Saradnja dolazi skoro godinu dana nakon što je J.Lo imenovana za ambasadorku i člana porodice Coach – mada afinitet između umetnice i modne kuće seže još unazad.

Najnovije