Harper's Bazaar Srbija

Kate Middleton je 2020. godine potrošila više na odeću nego prošle godine

Kraljevska ekstravagancija ili štedljivost?

Vojvotkinja godinama pažljivo čuva mnoge stvari u ormaru, ne libi se da se nekoliko puta pojavi u javnosti u istoj odeći, a pored toga, često staru odeću pretvara u novu.

Supruga princa Williama voli pristupačne brendove, ali takođe sebi dozvoljava luksuznu odeću. U 2020. godini, zbog pandemije koronavirusa, Kate Middleton je najčešće kontaktirala putem ZOOM-a i retko se pojavljivala u javnosti. Uprkos svemu tome, buduća kraljica potrošila je više od 93 hiljade funti na novu odeću. Iznenađujuće, ovaj iznos bio je čak i veći nego što je Kate Middleton potrošila pre godinu dana – za čak 10 hiljada funti.

Najskuplja odeća supruge princa Williama bila je  ona u kojoj se u martu pojavila u poseti Dablinu: kaput Catherine Walker, smaragdna haljina Alessandra Rich i minđuše Asprey Daisy Heritage. Ukupni troškovi odeće iznosili su 22 hiljade funti, dok su samo minđuše koštale 17 hiljada funti.

Ko je sponzor takve nečuvene velikodušnosti? Britanski poreski obveznici ne bi trebalo da brinu: za vreme pandemije zaustavljeno je finansiranje kraljevske porodice iz trezora. U svakom slučaju, svu potrošnju Kate Middleton proverava i odobrava princ Charles.

harpersbazaar.ru

Najnovije