Kate Moss i Zara donose glamur za praznike!

Supermodel predstavlja novu kolekciju sa Zarom

kate moss sarađuje sa Zarom

Kate Moss, jedna od najomiljenijih supermodela svih vremena, najavila je saradnju sa brendom Zara na kolekciji party odeće koja će obeležiti predstojeću prazničnu sezonu. Sa datumom lansiranja zakazanim za 30. novembar, očekuje se da će ova kolekcija doneti savršen spoj elegancije i glamura, idealan za sve proslave koje zima donosi.

Kao ikoni stila, Kate Moss nije strana saradnjama s brendovima, a njena prethodna kolekcija sa Topshop od 2007. do 2014. godine i dalje ima značajan uticaj, sa komadima koji su i danas veoma traženi. Zara, poznata po tome što donosi trendove iz sveta visoke mode u svakodnevnu garderobu, dodatno osvežava svoju glam liniju ovom saradnjom i obećava komade koji će zadovoljiti i najzahtjevnije modne entuzijaste.

Moss je radila na kolekciji zajedno sa Martom Ortegom Pérez, predsednicom Inditex-a, i stilistkinjom Katy England, koja je poznata po svom radu s legendarnim dizajnerom Alexanderom McQueen-om. U izjavi za javnost, Moss je istakla: “Uživala sam u radu s Zarom na kampanjama tokom godina i oduvek sam volela njihove kolaboracije. Kada smo Marta i ja prvi put razgovarale o ovom projektu, bila sam uzbuđena zbog mogućnosti ponovnog dizajniranja odeće i saradnje sa Katy England.”

Iako su detalji o kolekciji još uvek tajna, Zara je potvrdila da će kolekcija uključivati odeću i modne dodatke, sve u duhu prazničnog slavlja. Kate Moss je objasnila svoj pristup dizajnu, rekavši: “Za ovu kolekciju, želela sam da stvorim savršenu party kapsula kolekciju – komade koji deluju nenametljivo šik, ali sa dozom oštrine. Mešajući klasične krojeve s pravom dozom glamura, kako bismo bili spremni za sve proslave.”

S obzirom na to koliko je Moss uticala na modu tokom svoje karijere, sigurno je da će ova kolekcija izazvati veliko interesovanje i postati hit među ljubiteljima mode.

Pripremite se da osvežite svoj garderober za praznike, jer Kate Moss x Zara dolaze s komadima koji će vas učiniti zvezdom svake proslave. Ne zaboravite da obeležite 30. novembar u svom kalendaru, kada će ova uzbudljiva kolekcija biti dostupna u Zara prodavnicama i online.

Foto: Promo

Najnovije