Kendall Jenner u novom svetlu za Marni kampanju jesen 2024.

Marni donosi visoku modu u predgrađe

U svojoj najnovijoj transformaciji, Kendall Jenner gotovo je neprepoznatljiva u kampanji za jesen-zimu 2024. modne kuće Marni. Fotograf Colin Dodgson, poznat po svojoj sposobnosti da kroz objektiv uhvati suštinu modne estetike, ovoga puta donosi sasvim novu viziju koja spaja duh visoke mode sa slikama predgrađa. Jenner je postala lice ove intrigantne kolekcije, i to u stilu koji predstavlja radikalan odmak od njenog prepoznatljivog izgleda.

Ovaj put, Kendall je usvojila hrabru estetiku s dramatičnim mikro šiškama i ultra tankim obrvama koje naglašavaju njene crte lica i daju joj novi, neočekivani izgled.

Jedan od ključnih komada u kampanji je Trunkaroo torba, koju Jenner nosi u različitim varijantama. Sa svojim pravougaonim oblikom, prednjim preklopom i upečatljivim metalnim detaljima, ova torba privlači pažnju i postaje nezaobilazni aksesoar, sjajno upotpunjujući kreativnu priču Marni kampanje koja istražuje suptilne granice između svakodnevnog i visoke mode.

Frizer Dylan Chavles osmislio je njen novi stil s valovitim pramenovima i kratkim šiškama koje uokviruju lice, dok je šminker Yadim minimalističkim pristupom dodatno naglasio njene karakteristične ultra tanke obrve. Zajedno, oni stvaraju savremenu, ali sofisticiranu estetiku koja pleni pažnju.

Kolekcija za jesen-zimu 2024. brenda Marni preispituje i redefiniše granice stila, donoseći visoku modu u kontekst svakodnevnog života. Kampanja sa Kendall Jenner u glavnoj ulozi demonstrira tu filozofiju kroz spoj klasičnog i eksperimentalnog.

Marni tako donosi jedinstvenu viziju sezone, naglašavajući da moda nije samo odeća, već umetnost koja može transformisati i najpoznatija lica.

Pročitajte i Kendall Jenner ponovo nas hipnotiše u novoj kampanji za Calvin Klein

Foto: Promo

Najnovije