Harper's Bazaar Srbija

Kolekcija "LV Crafty" Louis Vuitton

Kolekcija “LV Crafty” u kombinaciji sa motivom LV Monogram Giant, živim tonovima i povećanim grafičkim printovima vešto spaja pop stil sa finom zanatskom umetnošću.

Kreacije su inspirisane umetničkim pokretima iz druge polovine dvadesetog veka – „street art“ i neoekspreksionizam. Ovi urbani trendovi, rođeni iz podzemne kulture, širili su se u potpuno novim i uspostavljenim kreativnim prostorima, uključujući njujorške muzeje i galerije tokom 1980-ih.

Danas se kolekcija “LV Crafty” pojavljuje sa odvažnim stavom i grafičkom zasićenošću koja krasi monogramsko platno. Kolekcija otkriva otisak izabran iz arhive, koji je usklađen s crnim motivom Monogram Giant. Kolekcija je predstavljena u dve šeme boja: krem i karamela  i crvena i krem, a poznati monogram brenda našao je mesto na najznačajnijim komadima brenda, “Onthego”, “NéoNoé” i “Boite Chapeau Souple”. Ručke i dodaci, napravljeni od Empreinte kože, dodaju elegantne i diskretne dodire grafičkim oblicima novih kreacija.

Kolekcija će biti predstavljena u svim prodavnicama kompanije Louis Vuitton krajem jula, sa širokim izborom patika, dodataka, konfekcijskih proizvoda, putnih proizvoda i još mnogo toga što nam treba za elegantan početak jeseni.

Najnovije