Lindsay Lohan osvojila crveni tepih na D23 Expo-u

Tri modna izdanja koja su privukla pažnju

Lindsay Lohan osvojila crveni tepih na D23 Expo-u

Lindsay Lohan je nedavno zablistala na Disneyjevom D23 Expo-u u Los Anđelesu, gde je predstavila niz sofisticiranih modnih izdanja. Ova pojava označila je njen povratak na scenu, najavljujući novi talas njenog stilskog uspona, dok istovremeno pokreće promo turu za dugoočekivani nastavak filma “Freaky Friday” iz 2003. godine.

Lohan je za ovu priliku odabrala tri pažljivo odabrana dizajnerska outfita, svaki s jedinstvenim karakterom. Prva kombinacija uključivala je couture haljinu iz Balmain kolekcije, koja je spojila elegantnu belu košulju sa crnom suknjom strukturnog oblika. Suknja, koja je imala izražene kose uglove i detalje u vidu ukrštenih kaiševa, stvorila je vizuelno upečatljiv i moderan izgled. Ovaj outfit je upotpunjen crnim Gianvito Rossi cipelama, Cartier nakitom, i Balmain torbicom.

Drugo izdanje donelo je potpuno drugačiji izgled, sa Lohan u mint zelenoj haljini maksi dužine iz Jil Sander kolekcije. Haljina, koja je imala prozirnu osnovu sa plaštastim gornjim slojem, savršeno je kontrastirala njenoj crvenoj kosi, stvarajući spoj elegancije i boho stila. Ovaj outfit je dodatno ukrašen srebrnim nakitom, strappy sandalama na štiklu, i bedazzled Tyler Ellis torbicom.

Za finalni izgled, Lohan se odlučila za tvid set iz Thom Browne kolekcije. Set, sastavljen od prsluka i suknje u pastelnim nijansama, dao je suptilan i rafiniran ton njenom pojavljivanju. Ovaj outfit je upotpunjen torbom sa kvadratnom ručkom od istog materijala, i upečatljivim cipelama koje su kombinovale elemente baletanki, brogova i cipelica sa malom potpeticom.

Najava “Freakier Friday”

Lohan i njena koleginica Jamie Lee Curtis su na ovom događaju iskoristile priliku da najave nastavak popularnog filma “Freaky Friday”, koji se očekuje 2025. godine. Iako su detalji o filmu još uvek nepoznati, Lohanin povratak u centar pažnje nije prošao nezapaženo, a njen izbor garderobe samo je dodatno pojačao interesovanje publike.

Povratak Modne Ikone

Ova serija modnih izdanja potvrđuje da je Lindsay Lohan spremna da ponovo zauzme svoje mesto na modnoj sceni, koristeći stilsku raznolikost kao svoj glavni adut. Njena saradnja sa stilistima Mariel Haenn i Rob Zangardi pokazuje se kao izuzetno uspešna, postavljajući temelje za novu eru njenog modnog izražavanja. Lohan, koja je ranije lansirala sopstvenu modnu liniju i sarađivala sa renomiranim brendovima, još jednom pokazuje da njena strast prema modi nije nestala.

Publika sada s nestrpljenjem iščekuje njen sledeći korak, kako u svetu filma, tako i na crvenom tepihu.

Foto: Instagram

Najnovije