Harper's Bazaar Srbija

Louis Vuitton lansira privremenu mobilnu prodavnicu

Uz neizvesnost COVID-19, tim Louis Vuitton shvata važnost brige o svojim klijentima. Zbog toga su preduzeli sve mere predostrožnosti kako bi svi bili bezbedni.

Nastavljajući da stvaraju nove i inovativne načine za optimizaciju maloprodajnog iskustva svojih klijenata, Louis Vuitton je najavio LV by Appointment na zapadnoj obali Los Anđelesa, počev od februara do kraja aprila.

Louis Vuitton svoju mobilnu prodavnicu naziva „prodavnicom sa potpunim osobljem koja univerzum Louis Vuitton donosi u domove klijenata … sa uređenim asortimanom komada prilagođenih svakom pojedincu“.

Predstavljajući visok nivo luksuza i privatnosti, prikladna mobilna prodavnica putovaće do svojih klijenata u Los Anđelesu od februara do sredine marta, a zatim i do okruga Orange od sredine marta do kraja aprila.

Kombinujući personalizaciju, inovacije i usluge – tri elementa ispreplitana u snažnoj Louis Vuitton DNK – LV by Appointing predstavlja bogatu kreativnost i slojeviti savoir faire kuće.

Sa svetom Louis Vuittona, mobilna prodavnica se zaustavlja ispred kuće svakog klijenta sa raznolikim i prilagođenim izborom proizvoda u raznim kategorijama, uključujući žensku i mušku kožnu galanteriju, konfekciju, cipele, dodatke, satove, nakit, putne komade i mirise, kao i neuporedivu uslugu u pogledu pogodnosti i prilagođavanja.

U svakom trenutku će biti dozvoljen ulazak do tri osobe. Iako će se socijalno distanciranje održati, prodavnica će takođe obezbediti klijentima sistem za filtriranje vazduha i sredstvo za dezinfekciju ruku na licu mesta.

hauteliving.com 

Najnovije