Harper's Bazaar Srbija

Madonnina ćerka Lourdes Leon postala je zaštitno lice Marc Jacobsa

Zvezda je rođena!

Kada je vaša mama modna i pop ikona, morate da održavate porodičnu reputaciju. I Madonnina ćerka Lourdes Leon se sa tim dobro nosi. Ona se upravo pojavila u reklamnoj kampanji za brend dugogodišnjeg prijatelja svoje majke, Marc Jacobs. Na fotografijama reklamne kampanje devojka pozira u odeći i dodacima iz najnovije kolekcije dizajnera. Na jednoj od fotografija ona ima jaknu, šorts, cipele Mery Jane i grudnjak sa ogromnim ružama.

Na drugoj fotografiji pokazuje farmerke visokog struka, grudnjak sa kristalima Swarovski i cveće u kosi. Svaka fotografija živopisnija je od prethodne: pojavljuju se hulahopke u boji, dugini i cvetni otisci i torbe neonskih nijansi.

„Marc ima dugu istoriju odnosa sa Madonnom, tako da smo mogli da izaberemo samo Lolu (nadimak Lourdes Leon.) da učestvuje u kampanji, jer ona savršeno odražava mladalački duh i beskompromisni osećaj individualnosti sadržane u ovoj kolekciji“, kaže saopštenje za štampu izdato u znak lansiranja kampanje.

Podsetimo da ovo nije prvo iskustvo bavljenja modelingom za Lourdes. Mesec dana ranije već se pojavila u reklamnoj kampanji za Juicy Couture, a pre toga je učestvovala u reklamnoj kampanji za miris Stella McCartney i šetala modnom pistom na reviji Gypsy Sport.
 

Najnovije