Najnovija Beverly Hills Polo Club kolekcija: Savršena kombinacija elegancije i sportskog stila

Dostupna u CCC radnjama!

Ležerna i inspirativna – najnovija kolekcija brenda Beverly Hills Polo Club dostupna je u CCC-u. Savršeno kombinuje klasiku i najnovije trendove, dajući oduška ležernoj eleganciji izraženoj u udobnoj obući i modernim aksesoarima za celu porodicu. Uverite se sami šta nove proizvode čini tako posebnim!

Duet elegancije i sportskog stila – nova kolekcija brenda Beveri Hills Polo Club pre svega nudi udobnu obuću koja kombinuje najmodernije boje sezone. Među predlozima za žene vredi obratiti pažnju na gležnjače i čizme, koje će se uspešno uklopiti u stil jesenjih stajlinga. Asortiman ne bi mogao biti potpun bez sportskih modela, koji savršeno odražavaju ležerni duh brenda. Među novim proizvodima za muškarce su patike i moderne duboke cipele, koje mogu postati akcenat mnogih muških odevnih kombinacija.

Ali to nije sve, nova kolekcija uključuje i udobne modele dečije obuće koja će biti savršena dopuna svim jesenjim avanturama! Nova kolekcija obuhvata kako udobne čizme sa debelim đonom, tako i sportske patike za dečake i devojčice, koje će biti savršene za školu ili tokom šetnje i igre napolju. Tu su i udobne gležnjače, koje će se uklopiti u mnoge dečije stilove.

Novi modeli brenda Beverly Hills Polo Club nemaju u ponudi samo udobnu obuću – tu su i moderni aksesoari za nju i za njega. Praktične torbe i rančevi u nijansama braon, crne, crvene i bordo savršeno će se uklopiti ove sezone i omogućiti vam da sve sitnice imate pri ruci.

Nova kolekcija brenda Beverly Hills Polo Club odličan je izbor za sve one koji traže kombinaciju klasičnog i sportskog stila. Štaviše, se savršeno uklapaju u najnovije trendove ove sezone i uz svaki outfit!

Novi proizvodi brenda Beverly Hills Polo Club dostupni su u CCC prodavnici i na ccc.eu/rs.

Najnovije