Harper's Bazaar Srbija

Najpoželjnija torba sezone Chanel 19 u objektivu Sofie Coppole

Novi pogled na klasiku!

Novi pogled na klasiku!

Chanel torbe uvek postaju predmeti želja – setite se već legendarnih modela 2,55 i Boy. Ne tako davno kolekcija „it“ torbi Chanel je dopunjena modelom – Chanel 19.

Sada je predstavljena nova reklamna kampanja uz učešće muza brenda – Marine Vacth, Margaret Qualley i Taylor Russell. Fotografije reklamne kampanje je snimio legendarni fotograf Steven Meisel, a reklamne spotove snimili su poznati režiseri Roman i Sofia Coppola.

Nova torba je pravi klasik sa modernim štihom. Oblik koverte i ikonski dugački lanac odnose se na druge poznate torbe modne kuće, dok preveliki logotip dva isprepletena slova C i preveliki dijamantski šavovi dodaju modernost i dinamičnost.

Chanel 19 predstavljena je u nekoliko verzija – od kože, tvida, svile, sa šljokicama, pa čak i od ovčje kože u raznim nijansama i grafikama.

U novoj reklamnoj kampanji, muze kuće Chanel prikazuju tri verzije nove torbe: u crnoj koži, raznobojnom tvidu i klasičnom uzorku. Marine Vacth je rekla za torbu: “Ona je toliko elegantna da može sebi priuštiti da ostane skromna.” Margaret Qualley je dodala „Torba Chanel 19 je neverovatna! Osećam se sigurnije sa njom“.

Reklamna kampanja odražava životnu radost i lakoću svojstvenu francuskoj kući, kao i duh mladosti. Sigurni smo da će se novitet svideti svim ljubiteljima Chanel stila – on na najbolji mogući način kombinuje tradiciju i modernost!

Najnovije