Najviralniji momenti sa Nedelje mode u Njujorku

Zvezde nam uvek prirede spektakl, bilo da se pojave na crvenom tepihu, u prvom redu revije ili na samoj pisti.

nedelja mode u njujorku

Početak jeseni često donosi hladnije temperature, horor filmove i sve u vezi sa bundevama. Ali za ljubitelje stila, kraj leta označava početak Meseca mode. Prva destinacija: Nedelja mode u Njujorku za sezonu proleće/leto 2025.

Prve nedelje septembra, A-listeri, influenseri i ključni igrači modne industrije okupili su se u Njujorku, jednom od glavnih gradova mode, kako bi proslavili novu sezonu i novi stil. I kada je grad prepun te zvezdane energije, društvene mreže ne mogu da ostanu ravnodušne.

Bilo da se radi o legendarnoj završnoj reviji, iznenadnom pojavljivanju poznate ličnosti ili stilu na ulici koji oduzima dah, tokom modnog Super Bowla ne nedostaje prilike za viralne trenutke. Prošle godine smo gledali povratak kultnih modela ’90-ih na pisti, nezaboravan performans na reviji Christian Siriano-a i gomilu fascinantnih kombinacija od Julie Fox (to je tako Julia).

U nastavku otkrivamo najviralnije trenutke sa Nedelje mode u Njujorku za sezonu proleće/leto 2025.

Naomi Campbell oduševila na pisti (i van nje)

Dan nakon što je šokirala medije svojim zapanjujućim (delimično) golim haljinama na zabavi tokom Nedelje mode, Naomi Campbell je prošetala Ralph Lauren pistom, privlačeći pažnju u potpuno belim izdanjima, isijavajući onaj neodređeni šarm koji je učinio da postane poznata na samom početku.

Paris Hilton objavila svoj drugi studijski album

Veče pre nego što je zvanično počela nedelja mode, Paris Hilton je objavila svoj prvi album od 2006. godine. Proslavila je na vrlo Paris način, prisustvujući promociji albuma u potpuno roze izdanju. Njena mama i sestra pridružile su joj se iza DJ pulta, dok se Megan Thee Stallion pridružila na bini.

Jordan Chiles, gimnastičarka sa Olimpijade 2024 debitovala na pisti

Jordan Chiles je napravila svoj debi na pisti tokom Kim Shui revije u lepršavom bodiju sa floralnim printom i panelima tkanine pričvršćenim oko struka. Gimnastičarka, koja je nedavno učestvovala na Olimpijadi u Parizu 2024, donela je svoje prepoznatljive performanse na modnu pistu.

Rihanna ukrala šou na Alaïa reviji

Rihanna je iznenadila prisutne tokom Nedelje mode u Njujorku pojavivši se na reviji Alaïa. Pevačica i preduzetnica sedela je u prvom redu, ostavljajući sve bez daha u prozirnoj mrežastoj haljini sa perlama.

Poćerka Kamale Harris nosila Coach reviju

Ella Emhoff pobrala je simpatije na Coach reviji kolekciju proleće/leto 2025. Poćerka Kamale Harris pojavila se na pisti u kožnoj mini suknji, usklađenom blejzeru i majici sa natpisom “I heart NY.”

Foto: Profimedia

Najnovije