Harper's Bazaar Srbija

Nova kampanja DIESEL slavi sve što je otkazano 2020. godine

Zaista originalan koncept za godinu koja će obeležiti istoriju.

Memorija je jedna od ključnih karakteristika teksasa. Naše farmerke se „sećaju“ trenutaka iz našeg života, odnosno pretvaraju se u svojevrsni „hard disk “ naših iskustava, čuvajući uspomene. Farmerke „sakupljaju“ ove trenutke bez obzira šta se dešava oko nas.

U ključnoj godini za našu generaciju, DIESEL poziva ljude širom sveta da proslave otkazane planove. Sva putovanja, događaje, zabave, ceremonije i još mnogo toga što se nije moglo održati 2020. godine. U središtu kampanje je nova prilagođena kolekcija farmerki DIESEL. Na diesel.com – i u odabranim prodavnicama širom sveta – kupci će moći da personalizuju kožne nalepnice na farmerkama onim što je otkazano ove godine. Namera je da se proslavi ono što se nije dogodilo! Da li bi rođendanska zabava mogla biti otkazana? Proslavite je. Da li je odloženo surfovanje? Stvorite uspomenu i koristite je kao inspiraciju da je kasnije reprogramirate – uvek uz svoje omiljene farmerke za pamćenje.

Dodatna kampanja prati priče različitih talenata, poput Evana Mocka, skejtera i modela, koji je, iako je stanovnik Njujorka, izabrao da ode u izolaciju i ostane u Španiji i ponovo se poveže sa prirodom. I tu se ne zaustavlja: ​​DIESEL takođe sarađuje sa raznim otkazanim događajima, poput UNTOLD festivala, jednog od najprestižnijih muzičkih festivala na svetu, kako bi stvorio seriju kolekcionarskih farmerki pod nazivom Fallen Edition 2020. UNTOLD je osvojio nagradu za najbolji festival u Evropi od svog osnivanja. U „normalnoj“ godini poseti ga više od 350 000 fanova iz celog sveta. 

Najnovije