Harper's Bazaar Srbija

Nova Longchamp kolekcija učiniće da se osećate kao prava Parižanka

Prva epizoda sage „Tres Paris“ o torbama koje ćemo nositi u proleće 2021. godine.

Ukoliko ukratko želite da shvatite priču nove Longchamp kolekcije, pomislite na sve Francuskinje koje su bile izvor inspiracije – od Catherine Deneuve i Brigitte Bardot, preko Vanesse Paradis i Marion Cotillard, do anonimnih, ali uvek modernih žena koje lutaju „Gradom svetlosti“ uživajući u najjednostavnijim, svakodnevnim navikama sa vrhunskim stilom.

Dakle,  nova Francuskinja, moderna, živahna, pametna i zabavna žena, posvećena je Longchamp-ovoj novoj kampanji za proleće 2021, fokusirajući se na seriju Roseau. Žena Longchamp ostaje elegantna i autentična, baš kao i svaka koja nosi Longchamp torbu uživajući u jutarnjoj kafi sa prijateljima, nanoseći malo ruža na usne ili ispijajući koktele u prelepom društvu.

„Pet sati je, Pariz se budi“

Pariz nije samo grad, to je način života i on glumi sa svojim Francuskinjama u kratkom filmu koji prati Longchamp kampanju – prvu epizodu sage “Tres Paris” za novi duh koji kuća želi da predstavi. Glavni protagonista filma je, naravno, torba Roseau, ona koja će „zapetljati“ i „razmrsiti“ živote Parižanki, koje su slučajno delile ljubav prema istoj torbi.

Prelepe i moderne mlade Parižanke, mačka, Pariz, zabava, šarmantni čovek na motociklu, avenija Montparnasse, Ajfelova kula, zalazak sunca, smeh i suze, definišu kratku epizodu svakodnevnog života u gradu beskrajnih mogućnosti, uz zvuke amblematične pesme o Parizu „Il est cinq heures, Paris s’éveille“ koju je za Longchamp izvela Clara Luciani. Ova nova kampanja ima za cilj da prikaže autentične Parižane u Parizu i to postiže dirljivom, lepom pričom i obiljem Longchamp stila iz kolekcije SS21.

Ova Longchamp kolekcija postaće vaš izbor o kojem se ne može pregovarati u stilu nove sezone i nudi vam opcije koje će vaš izgled približiti nepretencioznom duhu Francuske. Kao, uostalom, i sve Longchamp kolekcije! Odabrali smo Longchamp torbe koje se nama najviše dopadaju, vreme je da i vi odaberete svoje. Pogledajte ih u galeriji.

Najnovije