Harper's Bazaar Srbija

Nova kolekcija patika Converse Twisted Resort

Kolekcija je otkrivena kampanjom inspirisanom pustinjskom estetikom.

Patike Converse Run Star Hike koje je JW Anderson prvi put predstavio na pisti, pokazale su se kao jedan od najuspešnijih modela za brend – zbog čega su postale protagonista najnovije kolekcije Twisted Resort.

Povodom lansiranja ove kolekcije Run Star Hike i Chuck 70, obojene su estetikom američke pustinje, sastavljene od vanzemaljskih susreta i muzičkih festivala. Izvođač Stefano Colferai kreirao je kampanju koja razigrano slavi svet sa vanzemaljcima i letećim tanjirima među kaktusima i stenama.

Za novu verziju Run Star Hike-a kombinovano je platno modela Chuck 70 i remiksovano sa novim Converse Run Star đonom. Snažni EVA đon završen gumenom oblogom, u stvari stvara trodelnu patiku (gornji deo, srednja platforma i đon) koji svakom komadu pruža neophodnu udobnost.

Dve verzije Chuck 70-a izgrađene su na osnovu originalnog dizajna 1970-ih i ukrašene pustinjskim motivima. Pored toga, za kompletan dizajn, logo brenda u jarkim bojama vidljiv je na jeziku svake siluete.

Kolekcija Converse Twisted Resort dostupna je od 9. jula, a cene se kreću od 95 do 120 evra na Converse.com i kod odabranih prodavaca.

 

Najnovije