Harper's Bazaar Srbija

Novi pop-up butik Louis Vuitton vodi nas do jezera Komo

U ponudi je najnovija letnja kolekcija francuske modne kuće.

Ovog leta Louis Vuitton pakuje kofere za magično sletanje u Lombardiju, tačnije na obale jezera Komo, gde će se međunarodni brend nalaziti narednih meseci. Novi pop-butik francuske kuće postao je deo čuvenog hotela Villa d ‘Este, koji je svoja vrata prvi put otvorio 1873. godine i prikazan je na najbolji način, uglavnom u kinematografskim remek-delima Alfreda Hičkoka.

U novoj Louis Vuitton prodavnici dominira minimalistički dekor koji je inspirisan bojama neba koje krase jezero Komo – od zore do sumraka. U luksuznom butiku kupci će imati priliku da otkriju impresivne konfekcije poznate modne kuće. Pored jedinstvenih aksesoara, ponuda butika uključuje i putne torbe – legendarni koferi nisu mogli nedostajati. U isto vreme, posetioci mogu potražiti najmodernije dizajne cipela, parfema i raznih komada iz kolekcije Objets Nomades, koje je u saradnji sa poznatim umetnicima dizajnirao Louis Vuitton.

La dolce vita is calling

Vredi naglasiti da se s jedne strane prostor namenjen ženskim kolekcijama, ističe akcentovanjem različitih nijansi u toplim tonovima, od ružičaste do narandžaste. S druge strane, potpuno novu mušku kolekciju modne kuće koju je dizajnirao Virgil Abloh odlikuju nežni, plavi tonovi koji podsjećaju na boju susednog jezera.

O kolekciji

Takođe, za one koji su predani ljubitelji mode, ovo će biti pravi modni raj jer mogu otkriti najnovije ekskluzivne capsule kolekcije sa potpisom Louis Vuitton i posebno letnju kolekciju „”Summer by the pool”, koja se sastoji od komada inspirisanih duhom leta, poput bikinija sa monogramom kuće, topova u jarkim bojama, ali i impresivnih dodataka. Javnost će takođe imati priliku da pristupi drugoj po redu kolekciji koju je stvorila poznata kuća sa National Basketball Association, a koja uključuje seriju sportske odeće koja kombinuje pop kulturu sa zlatnom košarkaškom sezonom.

Najnovije