Olivia Palermo x Banana Republic – nova kolekcija

Olivia Palermo i modni brend Banana Republic se savršeno slažu. Modna blogerka, model i dizajnerka je jedna od najvećih uticajnih ljudi, a iz njenog stila dame mogu mnogo toga da nauče.

Olivia i Banana Republic su napokon predstavili svoju prvu zajendičku kolekciju koja je sačinjena od 70 esencijalnih komada koji će nam biti preko potrebni za jesenju i zimsku sezonu. U svakom dizajnu ćete automatski moći da porepoznate elegantni modni ukus Olivije, koji se preplitao sa dosta jednostavnosti, military vajbom i ženstvenošću.

“Najvažnija stvar je bila zadržavanje estetike i istorije brenda i dodavanje mog elementa u kolekciju. Linija izgleda sjajno, sa zabavnim osvrtom na basic modu”, rekla je Olivia.

Komadi koji predstavljaju fokus kolekcije su neverovatni kaputi, a posebnu pažnju su prisvojili dugački crveni sa zlatnim dugmićima i asimetričan trenč kaput u krem boji. Tu su i jakne od žakarda, pantalone, košulje i bluze koje su i glavni delovi Olivijinog ličnog stila. Kolekcija će u prodaji biti od 9. septembra, a kupovina će biti omogućena i preko online sajta.

Foto: Banana Republic x Olivia Palermo

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još