Olivia Palermo x Meli Meli – nova kolekcija torbi

Olivia Palermo je zajedno sa poznatim brendom Meli Meli kreirala posebnu kolekciju torbi - “Severine”. 

“Olivia Palermo donosi ‘cool’ notu Njujorka u londonski brend. Veoma smo uzbuđeni zbog rezultata saradnje. Dodavanjem dve nove lmitirane boje, Olivia je dodala dizajnu njenu bogatu modnu viziju i bezvremeni stil”, rekla je osnivač brenda Melissa del Bono.

Poznati po svom kvalitetnom dizajnu i izvrsnom ručnom radu, Meli Malo je kreirao “The Severine” kolekciju kako bi uneo originalni i strukturisani oblik u garderober svake dame. Konstruisane po radu preminulog arhitekte Maxa Billa, ovi komadi su bili početna tačka u razvijanju organskog i trajnog oblika ove torbe.

“Zanatstvo je oduvek bilo važno za mene, a to je Melissa i razumela, što je razlog zbog kojeg se odlično slažemo tokom kreiranja. Severine torba je poslednji produžetak brilijantnosti kakav je Meli Melo”, rekla je Olivia Palermo za saradnu i novu kreaciju.

Torbe dolaze u pet savršenih nijansi. “Glavne” boje su crna, crvena i pink, a nove dve boje koje je Olivia izabrala su bela i burgundi. Sa elegantnom linijom, italijanskom nežnom kožom i unutrašnjim ikat materijalom, Severine torba takođe dolazi sa oversize čvorovima za dodatnu dimenziju i dugačkim kaišem koji je zaslužan za svestrano stilizovanje. Severine torba je kao stvorena za svaku modernu ženu, što nas i ne čudi jer je njen omiljeni korisnik ikona mode – Olivia Palermo.

Foto: Olivia Palermo

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još