Harper's Bazaar Srbija

Pastelno kroz život: Serija Bridgerton dobila je svoju modnu kolekciju

Dok željno iz čekujemo drugu sezonu serije koja je prošle godine oborila sve rekorde i ušla u čak 82 miliona domova, kreatorka serije Shonda Rhimes ima vesti za nas – u saradnji sa brendom Hill House dizajnirane su 3 haljine i 2 šnale, a čitava limitirana kolekcija je rasprodata za samo nekoliko sati.

Brend Hill House je patentirao model haljine “nap dress” što znači – haljina idealna za popodnevnu dremku. Zbog svog naboranog topa i suknje koja ima prelep i prirodan pad, ova haljina je postala hit za vreme lokdanuna, baš kao i serija Bridgerton. Zato, ni ne treba da nas iznenadi da su ova dva pojma zajedno kreirali haljine koje su se rasprodale za manje od jednog dana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hill House Home (@hillhouse)

Ova originalna modna linija je proizvod tri kompanije: modnog brenda Hill House, produkcijske kuće Shonde Rhimes – Shondalenda ali i kreativne agencije Phenomenal. Sve tri haljine su u pastelnim bojama koje smo mogli da vidimo na sestrama Bridgerton tokom prve sezone. Iako smo razočarani što se Vojvoda neće vratiti u drugoj sezoni, zaintrigirani smo da vidimo da li će neka od haljina ukrasti koji kadar druge sezone. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hill House Home (@hillhouse)

Divni, cvetni printovi koje možete videti na haljinama su delo Diane Hill, londonske umetnica koja se potrudila da kreira print koji bi se sigurno našao u ormanu Daphne Bridgerton. Haljine su se rasprodale isto onoliko koliko je nama trebalo da “izbindžujemo” prvu sezonu – samo jedan dan. 

Tekst: Tamara Mladenović
Fotografije: Instagram

Najnovije