Harper's Bazaar Srbija

Pogledajte dvadesetominutni film Marca Jacobsa o njegovom karantinu u Njujorku

Dizajner je igrao sve glavne uloge!

Dizajner je igrao sve glavne uloge!

Kada se na samom početku karantina u Njujorku Marc Jacobs preselio u hotel Mercer, nije prestajao da nas zadivljuje novim slikama i pozitivnim razmišljanjima na Instagramu. Svaki put smo se divili njegovom maštvitom stajlingu i čitali tople poruke koje je pisao svojim pratiocima.

Kako se ispostavilo, sve ovo nije bilo samo zarad postova na društvenoj mreži. Kao rezultat karantina, dizajner je objavio čitav mini film u duhu Wesa Andersona i Sofie Coppole i u njemu odigrao sve uloge: od vratara do sobarice i, naravno, sebe.

Premijera je održana na dizajnerovom YouTube kanalu. Tamo govori o svom životu u hotelu, praznom Njujorku, i ponovo pokazuje desetak neverovatnih stajlinga – sa bisernom ogrlicom, kožnom jaknom Prada i čizmama Ricka Owensa sa visokim potpeticama.

Tokom filma, dizajner je prikazan kako provodi vreme u praznom hotelskom baru, čisti sobe kao sobarica, uzima prtljag od gostiju kao nosač i dostavlja porudžbine kao konobar.

Takođe se povremeno pojavljuje sa svojim partnerom Charom Defrancescom, sa kojim razgovara o tome šta svi rade u karantinu.

Video se završava pozitivnom notom, a dizajner poručuje Njujorku – „Volim te i u bolesti i u zdravlju“.

Najnovije