Pop-art alert: H&M muška kolekcija sa printovima Kita Haringa

H&M sa ponosom predstavlja najnoviju kolekciju muške odeće sa printovima Kita Haringa, legende američke pop-art scene. Kolekcija, koja će biti u prodaji od 1. jula u odabranim H&M prodavnicama u Srbiji, sastoji se od kombinacije patika, šortseva, jakni, majica i dukseva sa prepoznatljivim Haringovim motivima.

Kit Haring izumeo je svoj sopstveni vizuelni jezik, protkan humorom i simbolikom, kao i društvenim porukama, a njegov rad dokazao je da ima izuzetnu moć. Umetnik je veći deo svoje karijere posvetio javnim radovima, često sa aktivističkim porukama o ratovima, upotrebi droga, seksualnoj jednakosti i smrti.

Umetnost Kita Haringa obraća se sofisticiranim ljubiteljima umetnosti i smatra se važnim korakom u progresu  pop-arta. Kada je Haringu 1988. dijagnostikovan AIDS, osnovao je “Keith Haring Foundation” kako bi obezbedio sredstva AIDS organizacijama i dečijim programima i upravljao nasleđem svog umetničkog dela. Preminuo je u 31. godini 1990. godine. Slava nikada nije promenila njegov pogled na umetnost, a njegov rad karakteriše šarmantna nevinost do samog kraja.

Pročitajte još

Pročitaj još

Rolke kao omiljena zimska investicija

Sniženja počinju, a ako još uvek niste odabrali svoj omiljeni komad, pravi je čas da to i učinite.

7 all-time komada za svaki dan

Klasični odevni komadi su uvek pametna investicija.

Esquire i HM predstavljaju AthleisureMan kolekciju

Upravo u tome je prednost Athleisure kolekcije koja je savršena za svaki dan u nedelji. Od poslovnih prilika do izlazaka i sporta, komadi koji čine deo nove muške kolekcije predstavljaju pun pogodak. Najpreciznije bi se mogla opisati kao streetwear ali budući da je vrlo komforna i udobna odgovaraće i muškarcima koji preferiraju sportski stil odevanja.

H&M najavljuje saradnju sa Džoanom Ortiz na kolekciji punoj živopisnih printova

H&M sa uzbuđenjem najavljuje saradnju sa kolumbijskom dizajnerkom Džoanom Ortiz na koketnoj i ženstvenoj kolekciji. Zajedno sa živopisnom paletom boja, egzotičnim cvetnim printovima i glamuroznim siluetama, koje su sinonim za Ortiz i njen dizajn, kolekcija obiluje elegantnim haljinama koje se mogu nositi tokom čitavog dana. Ekskluzivni „pre-drop“, koji se sastoji od četiri haljine, biće dostupan od 3.decembra, a glavna kolekcija predstaviće se u

Ekskluzivno predstavljena kolekcija Giambattista Valli i H&M

Jedinstvena modna kolekcija, koja je rezultat saradnje čuvenog dizajnera Giambattista Valli i brenda H&M, predstavljena je večeras na glamuroznom događaju u Luci Beograd.

Otkrijte pariski chic novitetima iz H&M-a

Stil francuskih dama se širom sveta smatra najlepšim zbog ležernog chic vajba koji ga čini unikatnim.