Prvi pogled na jesen: H&M mini capsule kolekcijom nagovestio novu sezonu

... i novi stil!

h&m

H &M otkrio nam je H&M Studio mini pre-fall capsule kolekciju, namenjenu onima koji se vraćaju urbanom životu posle letnjih avantura. Ova kolekcija sadrži pet ključnih stilova koji su idealni za celodnevni i večernji izlazak, sa naglaskom na dinamične komade od džinsa, kože, lana i pamuka. Svaki komad je osmišljen da se nosi iznova, ističući se svojom svežinom i prilagodljivošću svakodnevnim aktivnostima. Kolekcija će biti ekskluzivno dostupna na hm.com od 29. avgusta.

h&m

Kroz urbanu atmosferu i jednostavnost oblačenja, H&M Studio mini pre-fall capsule kolekcija dizajnirana je za dane između sezona, kada uspomene sa odmora prolaze i misli se okreću ka jeseni. Spajajući ulični šarm sa avangardnom elegancijom, najtraženiji komad je kožna jakna. Podjednako opušten je crni laneni komplet oversized kroja za modernu nonšalanciju. Top se kombinuje sa širokim farmerkama, kožnom mini suknjom ili elegantnim helankama. Tu je i savršen komad za kasne letnje noći: bela haljina sa mrežastim umetkom. Samo dodajte aksesoare – crne kožne salonke sa špicom i torbu istog stila za dozu elegancije, dok statement minđuše sa cirkonima daju dozu buntovnosti.

h&m

“Ova capsule kolekcija stvorena je za period između kraja leta i početka jeseni, kada se vraćate sa odmora i želite da se opustite u gradskom životu sa svežim izgledom koji je i dalje opušten, svestran i lako nosiv”, kaže Ann-Sofie Johansson, glavna dizajnerka ženske odeće i kreativna savetnica u H&M-u.

h&m

Promo

Najnovije