Ralph Lauren vlada Njujorkom u kampanji za jesen 2024.

New York State of Mind

Ralph Lauren jesen 2024

Pod nazivom “Ralph’s New York”, upečatljive crno-bele fotografije Ralph Lauren kampanje za jesen 2024, odaju počast bezvremenskom stilu grada i njegovom trajnom uticaju na Polo Ralph Lauren stilove.

U središtu kampanje su značajni modeli, uključujući Taylor Hill, Lulu Tenney, Maty Fall, Hamid Onifade i Cheikh Dia, među kojima je i Lachlan Bailey bio zadužen za fotografiju. Ova lica kampanje predstavljaju kolekciju koja se fokusira na kultne komade Polo Ralph Lauren brenda.

Ralph Lauren jesen 2024

Kolekcija obuhvata kožnu bomber jaknu sa NY Yankees logom, u saradnji sa MLB. Mekani kašmirski džemperi i besprekorno krojeni odela dopunjuju kolekciju, izazivajući osećaj klasičnog šarma. Ove godine, brend će takođe predstaviti Ralph Lauren Vintage, inicijativu koja će imati svoj debi u septembru 2024. godine.

Ralph Lauren jesen 2024
Ralph Lauren jesen 2024

Za Ralph Laurena, jedinstvena energija i osećaj bezvremenosti Njujorka predstavljaju doživotni izvor inspiracije. On ističe: “Uvek sam verovao u stil, a ne u modu, i u stvari koje postaju bolje s godinama.” On dodaje da grad oslikava veličinu koja je definisala kulturu i stil kroz generacije. Ovaj osećaj trajne baštine je nešto što želi da uhvati kroz “Ralph’s New York”.

Ralph Lauren jesen 2024
Ralph Lauren jesen 2024

Pored dizajna, kampanja dolazi i sa moćnim soundtrack-om, zahvaljujući Aliciji Keys, koja izvodi obradnu verziju voljenog klasika Billy Joela, “New York State of Mind”.

Foto; Promo/Ralph Lauren

Najnovije