Harper's Bazaar Srbija

Reebok slavi mesec ponosa kolekcijom "All Types of Love"

Reebok ove godine odaje počast Međunarodnom mesecu ponosa i predstavlja kolekciju “All Types of Love”.

Kampanja ističe aktiviste i uticajne ljude iz zajednice LGTBQ + koji se bore za ravnopravnost, pozivajući sve da pročitaju “Proud Notes” koje su napisali njihovi najmiliji da bi ispričali svoje pojedinačne priče. Poruke ohrabrenja, podrške i ponosa čitaju se naglas u filmu koji se može gledati na internetu.

Kolekcija “All Types of Love” brenda Reebok je obimna i sadrži klasičnu sportsku odeću, Classic Leather, Club C 85, Zig Kinetica, Nano X, Forever Floatride Energy i patike Instapump Fury.

Svi modeli imaju detalje koji prikazuju duginu šemu boja, koja se pojavljuje u brojnim varijacijama. Na primer, gornji deo Instapump Fury patika je u potpunosti prekriven dugim bojama. Classic Leather model i jedan od Club C 85 modela se pojavljuju u beloj koži sa dodirima duge. Kolekciju “All Types of Love” upotpunjuje niz izbora odeće, majica, šešira i čarapa.

Reebok će takođe donirati 75.000 dolara za projekat It Gets Better, LGTBQ+ outreach program koji podiže, osnažuje i povezuje LGBTQ + mlade širom sveta.

Pogledajte Reebok kolekciju “All Types of Love” u galeriji fotografija.     

Najnovije