Rihanna maestralno stilizuje oversized odelo sa dresom

Zahvaljujemo trendseterki što je učinila da dres-majice postanu tako šik komad ove godine.

rihanna stil

Sportske majice ove godine su našle svoje mesto u najmodernijim garderobama, postavši nezaobilazni komad-neočekivani trend koji ne bi bio moguć bez Rihanne. Ultimativni stilski kameleon u street style svetu, muzička zvezda više od bilo koga promoviše trend nošenja dres-majica kao svakodnevnu odeću, kombinujući ih sa svime, od maskiranih pantalona, do kariranih mini suknji, ljubičastih kargo pantalona i dior torbe. I uvek, uvek sa puno dijamanta.

Ovog vikenda, ponovo je to učinila, Rihanna je viđena na Beverli Hilsu u outfitu koji spaja sportistkinju sa poslovnom ženom u jednom. Dres na zeleno-bele pruge, australijskog brenda Terah Earth, sa crnim logom na sredini nosila je sa sivim sakoom na dvoredno kopčanje i uparenim sivim pantalonama, širokog, ravnog kroja. Outfit je osvežila, i ujedno zaokružila, crvenim Fenty × Puma Avanti patikama, koordinisanim sa crvenim manikirom.

rihanna stil

Ako je nešto što smo naučili od Rihanne o stilizovanju sportske majice, to je da, kad god je to moguće, treba je ukrasiti nizovima dijamantskog nakita. Superzvezda je pratila sopstveni savet, dodajući blistavu tenisku ogrlicu, masivnu zlatnu ogrlicu prekrivenu dijamantima. i dijamantske naušnice.

rihanna stil

Foto: Profimedia

Najnovije