Rihanna otkriva drugu FENTY kolekciju

“Release 6-19”

Iako znamo da Rihanna može da uradi baš sve, nismo mogli ni da zamislimo da ćemo moći da kupujemo odeću, aksesoare i obuću u lično njenom luksuznom brendu. Pred otvaranje njujorške pop-up prodavnice, brend je predstavio kolekciju limitirane edicije “Release 6-19” kampanjoj u kojoj je glavna zvezda niko drugi nego Rihanna.

Dok debitantskom Fenty kolekcijom dominiraju pretežno teksas siluete i elegantna odela, nova kolekcija nam donosi više letnju estetiku koja sugeriše notu bega i putovanja. Različiti materijali poput pletiva, satena i žerseja upotrebljeni su za kreiranje elegantnih uskih haljina koje dolaze u paleti zalaska sunca – od maslinasto zelene, tirkizne, mandarina narandžaste i fuksije – uz dodatak interesantnih desena. Kreirana za dame slobodnog duha, ovi komadi spremni za nošenje tokom leta i godišnjih odmora nam dolaze sa asimetričnim šavovima i intrigantnim detaljima. Prema izjavi za medije, linija će takođe uključivati i predimenzionirane majice koje evociraju na Rihannino detinjstvo na Barbadosu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by FEИTY (@fenty) onJun 18, 2019 at 10:00am PDT

U kampanji možemo primetiti nove aksesoare u vidu naočara za sunce i komade obuće među kojima se jasno vide nove T-potpetice opisae kao “seksi sandale sa kaišićima”. Od nakita se posebno izdvajaju minđuše i lančići za stomak sa biserima. Nova linija je dostupna od 19. juna na zvaničnom sajtu i pop-up radnji u Njujorku.

V.R.

foto: Fenty

Pročitajte još

Pročitaj još