Saint Laurent ima ultimativan letnji moodboard

I mi ništa ne bismo dodali!

Saint Laurent

Nakon Balenciaga tašne u obliku kese od čipsa i Bottega Veneta “fišek” torbice za leto 2023, opsesija pakovanjima za omiljeni junk food dobila je svoju nadogradnju za 2024. godinu, zahvaljujući Anthonyju Vaccarellu, kreativnom direktoru Saint Laurenta.

Kao deo nove kolekcije “Tan Lines”, dizajner je prikazao novu torbicu u obliku fišeka za pomfret, izrađenu od štepanog kožnog materijala, sa malim ali moćnim, zlatnim YSL logom u sredini. Osim toga, ova mini tašna ima zlatni lančić kao kaiš i detalje na rajsferšlusu.

Saint Laurent

Kampanja, koju je fotografisao Henrik Purienne, predstavlja ultimativni letnji mood board, hvatajući sate provedene u blaženom leškarenju pored bazena i sunčanje na teniskom terenu. Prikazujući selekciju dodataka i lifestyle proizvoda iz kolaboracija sa sportskim brendovima, kampanja uključuje pogled na bicikl kreiran sa kalifornijskim specijalistom Micargi, teniski reket i loptice sa zvezdama Wilson i hromiranu bajkersku kacigu napravljenu u saradnji sa engleskim luksuznim brendom Hedon.

Celu kampanju pogledajte u galeriji:

Foto: Promo

Najnovije