Harper's Bazaar Srbija

Simon Port Jacquemus objavio je kolekciju keramičkih tanjira

Kralj originalnih modnih rešenja Simon Port Jacquemus odlučio je da ponovo iznenadi svoje fanove. Ovaj put, dizajner koji se proslavio mikro-tašama i ogromnim slamnatim šeširima objavio je kolekciju keramičkih tanjira!

Njegova saradnja sa grčkom keramičarkom Daphne Leon biće dostupna u butiku u Londonu, povodom obeležavanja 50 godina prodavnice.

Kolekcija će sadržati tanjire sa Jacquemusovim modnim hitovima: slamnati šeširi, torbe le chiquito i bele košulje. Cela saradnja prožeta je duhom Provanse – matične regije dizajnera. Inače, ovo nije prva saradnja Jacquemusa i Daphne Leon: ranije je već pravila jela za njegov pariski restoran.

Moramo reći da je lansiranje kolekcije bilo pravovremeno: Velika Britanija je upravo najavila novi karantin, ljudi će sve vreme provoditi kod kuće, što znači da će umesto u modnu odeću ulagati u proizvode za domaćinstvo. Međutim, nažalost, nemoguće je kuvati ili služiti jela u takvim tanjirima: oni funkcionišu isključivo kao ukras.

Sa druge strane, stojeći na polici ili stočiću, tanjir u obliku Jacquemusovog šešira definitivno će obradovati svakog zaljubljenika u modu, čak i ako isti taj „pravi“ šešir u ovom trenutku skuplja prašinu u ormaru, čekajući kraj karantina!

Najnovije