Stella Maxwell u novoj kampanji Karl Lagerfelda

Karl Lagerfeld Paris i supermodel Stella Maxwell su se udružili radi snimanja elegantne i glamurozne reklamne kampanje. Inspiracija i tema su došle iz omiljenog grada čuvenog dizajnera – Pariza.

Kampanju je snimio Daniel Jackson, što je posebno iznenadilo sve jer Karl Lagerfeld voli da fotografiše sam svoje kampanje. Kesenja kolekcija koju možemo videtu na slikama donose jedinstvene i chic dizajne, koji su u prepoznatljivom stilu dizajnera. Njegova ljubav prema muževim figurama i krojevima je i dalje prisutna, ali je umekšana različitim ženstvenim detaljima.

“Kampanju smo snimili u Njujorku, ali smo uspeli da rekreiramo Pariz. Tim je uspeo da napravi celu projekciju koja je simulirala svetla grada, čuvene spomenike i sva najveća istorijska mesta iz Pariza. Zaista je izgledalo impresivno. Lepo je kada ‘pobegnete’ u grad unutar grada”, rekla je Stella. U kampanji možemo videti manekenku u odevnim komadima iz nove kolekcije koji odaju utisak kao da je rođena i odgajana u Parizu. Posebnu pažnju je skrenula crno-bela haljina bez bretela, koja će sigurno biti veliki modni trend. Pored prelepe odeće, predstavljene su i visoko kvalitetne torbe, cipele i aksesoari za jesen koja nam dolazi.

 

A post shared by KARL LAGERFELD (@karllagerfeld) onAug 8, 2017 at 8:21am PDT

“Karl zna kako da dizajnira za moderne dame. Osećate se udobno u Karlovoj kolekciji; udobno i elegantno i istovrmeno cool. Uvek je korak ispred svih trendova. Zna kako da održi taj muškobanjasti stil koji je istovremeno i vrlo ženstven”, rekla je Stella o novoj kolekciji.

Foto: Daniel Jackson

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još