Sydney Sweeney najavljuje jesen sa obaveznim čizmama sezone

Kako će ove čizme oblikovati modne trendove za jesen 2024. godine

Sydney Sweeney

Iako se leto još uvek drži u punom sjaju, modni svet se već priprema za dolazak jeseni, a sa njom i za povratak jednog od najomiljenijih komada obuće—čizama. Sydney Sweeney, poznata po svom izvanrednom stilu i ulogama u popularnim serijama, već predvodi trendove, donoseći nam savršen primer kako se unapred pripremiti za sezonu koja dolazi.

U nedavnom izdanju, Sweeney je prikazala čizme iznad kolena koje će nesumnjivo postati hit jeseni 2024. godine. Ove čizme, sa blok petom i suptilnim detaljem vezivanja pozadi, deo su najnovije kolekcije brenda Chloé, koju je osmislila nova kreativna direktorka, Chemena Kamali.

U kombinaciji sa krem-šifonskom haljinom i kožnim plaštom ukrašenim bež dugmićima, Svinin autfit zrači nepretencioznom boemskom elegancijom. Izgled je zaokružen braon kožnom shopper torbom brenda Miu Miu.

Kamali je svojom debitantskom kolekcijom za Chloé, predstavljenom u Parizu ranije ove godine, već izazvala pravu buru u modnom svetu. Povratak čizama iznad kolena, viđen u Kamalinim dizajnima, jasan je znak da ovaj komad obuće nije samo prolazan trend—on je neizostavan modni klasik koji pruža i stil i funkcionalnost. Bilo da ih nosite uz mini suknju, lepršavu haljinu ili u kombinaciji sa hulahopkama, ove čizme su jednako svestrane koliko i šik.

Sydney Sweeney

Međutim, nisu samo Chloé prihvatili ovaj trend. Piste brendova kao što su Gucci, Fendi i drugi veliki modni kuće takođe su predstavile različite varijacije čizama iznad kolena, signalizirajući širu renesansu ovog ikoničnog stila. Od glatkih kožnih završetaka do eklektičnijih dizajna, postoji verzija ove čizme za svakoga ko želi da uđe u sezonu sa stilom.

Dok se pripremamo za prelazak iz letnje lakoće u tople slojeve jeseni, najnoviji izgled Sydney Sweeney služi kao inspiracija i podsetnik na moć bezvremenih modnih komada. Zvuk lišća koje puca pod nogama, osvežavajući povetarac jeseni i toplina kapućina sa bundevinim začinom u ruci—sve to savršeno nadopunjuje par zapanjujućih čizama iznad kolena.

Najnovije