Harper's Bazaar Srbija

Ultimativna Bond devojka: Kate Middleton ukrala svu pažnju na premijeri filma “No Time To Die”

Pojavila se na crvenom tepihu u društvu svog supruga princa Williama, kao i princa Charlesa i vojvotkinje od Kornvila.

Da li nam se ukazala Bond devojka ili je to ipak Kate Middleton? Bilo je teško proceniti sinoć u Londonu, na svetskoj premijeri filma “No Time to Die” – najnovijeg dela James Bond franšize, sa Daniel Craigom u glavnoj ulozi.

Uz supruga, princa Williama, kao i princa od Velsa i vojvotkinju od Kornvila kraj sebe, vojvotkinja od Kembridža prošetala se crvenim tepihom događaja u jednom od svojih najglamuroznijih izdanja do sada.

Katinu haljinu kreirala je Jenny Packham, koja je prikazala sličan dizajn u svojoj kolekciji za jesen 2021. Čini se da je vojvotkinjina toaleta napravljena specijalno po njenoj meri, a ono što je dodatno čini posebnom je i ugrađen ogrtač, koji se prostirao čitavom dužinom leđa, od ramena do poda. Detalji u vidu zlatnih šljokica krasili su ovu ekstravagantnu kreaciju.

Blistavom stajlingu dodala je zlatne naušnice londonskog brenda O’Nita, koji je zaokružila visokim potpeticama. Kosu je namestila u elegantnom updo stilu, dok su njene prefinjene crte lica bile naglašene suptilnom, blistavom šminkom koja je uključivala i dramatične trepavice.

Poznato je da vojvotkinja briljira u posebnim prilikama, na primer kada je nosila zlatno-vezenu haljinu Alexndera McQueena na BAFTA 2020, ali i pored toga, ovo je bio pravi statement look.

Ipak, ono što mnogima nije moglo da promakne je sličnost outfita Kate i Lady Di na apsolutno istom događaju 1985. godine, kada se pojavila u svetlucavoj elegantnoj toaleti u pratnji princa Charlesa na premijeri filma o James bondu “View to kill”. Zanimljivo je i da su neke scene – upoznavanje sa glavnim glumcima (u Dianinom slučaju sa Rogerom Moorom)  izgledale potpuno identične, poput istorijskog deja vu-a.

Kako je sve to izgledalo i sada i nekada pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović

Najnovije