Veče luksuza u Francuskoj Ambasadi

U prelepom ambijentu Ambasade Republike Francuske u Srbiji, Kérastase, luksuzni francuski brend za negu kose, sinoć je u Beogradu organizovao jedinstven događaj za sve one sa sofisticiranim i istančanim ukusom.

Veče luksuza, koje je profesionalna divizija kompanije L’Oreal Balkan po prvi put organizovala u cilju predstavljanja noviteta u okviru kompanije, okupilo je preko 100 zvanica iz sfere medija i javnog života koji su imali priliku da tokom cele večeri uživaju u najrazličitijim, specijalno osmišljenim i prefinjenim iskustvima.

Zastupnici brenda Kérastase predstavili su novitete u svom asortimanu za 2015. godinu i prisutnima na nesvakidašnji način najavili šta mogu da očekuju u predstojećoj sezoni kada su u pitanju ovi luksuzni preparati za negu kose. „Ponosni smo što smo decenijama unazad vodeći brend kada se radi o nezi kose. Luksuz i jedinstvenost na kojima insistiramo nas nikada nisu izneverili, a mislimo da će sezona koja je pred nama, i ideje koje ćemo Vam večeras predstaviti, to i dokazati“, rekla je Ivana Manojlović, direktorka profesionalne divizije L’Oreal-a. Takođe, tom prilikom iz kompanije je najavljeno lansiranje luksuznih linija za negu kose. Linija Therapiste, nesvakidašnja i inovatina formula koja će ovog leta biti apsolutni preokret u nezi kose, kao i Fusiodose, koktel za brzi i trenutni oporavak oštećene kose. 

Nakon oficijalnog dela, zvanice su uživale u bogatom programu koji je obuhvatao muzički nastup pevačice Ane Stanić, kao i degustaciju poslastica od najfinije belgijske čokolade kompanije Mandarina. Vizualizacija luksuza, oličena u  elegantnim modelima koji su nosili vredan nakit zlatare Stefanović, dodatno su dali prefinjenu i unikatnu notu celom događaju. Za elegantne i sofisticirane frizure je bio zadužen naš poznati frizer Dragan Taubner, a za šminku Marko Nikolić, oficijelni šminker za L’Oreal Paris Srbija.

Cilj samog događaja bio je druženje sa predstavnicima medija i ljubiteljima luksuznog načina života, ali i upoznavanje sa novim trendovima kada su u pitanju preparati za negu kose. Imajući u vidu sjajne reakcije zvanica na koncept celog događaja, ovo bi moglo biti samo prvo u nizu večeri luksuza koje će za svoje sugrađane organizovati kompanija L’Oreal Balkan.

Pročitajte još

Pročitaj još