Victoria’s Secret Escape to Summer 2024

Zavodljiva kolekcija donjeg veša sa Emily Ratajkowski, Gigi Hadid, Palomom Elsesser i Tinom Kunakey.

Victoria’s Secret podiže temperaturu sa novom kampanjom “Escape to Summer 2024”, prikazujući zavodljivu kolekciju donjeg veša i spavaćica koje savršeno nose Emily Ratajkowski, Gigi Hadid, Paloma Elsesser i Tina Kunakey. Ova kampanja predstavlja pravi praznik za oči, sa modelima koji unose dozu glamura i strasti u svaki kadar.

Nakon sjajne kampanje Victoria’s Secret za kupaće kostime u aprilu, ovaj najnoviji poduhvat, koji je snimio čuveni Mikael Jansson, vraća nas na nostalgično putovanje u rane 2000-te. Jansson je poznat po svojoj sposobnosti da uhvati suštinu i emocije trenutka, što se jasno vidi i u ovoj seriji fotografija.

Ratajkowski, sa svojim prepoznatljivim zavodljivim pogledom, nosi Shine strap halter bralette i mini suknju. Njena pojava odiše samopouzdanjem i senzualnošću, savršeno prenoseći duh brenda.

Victoria's Secret

Kolekcija obuhvata raznovrsne komade koji se ističu po svom dizajnu i detaljima. U kampanji se ističu korseti, čipkasti teddy komadi i blještavi detalji od cirkona, a slike naglašavaju stilsku finesu Emmanuelle Alt koja ove zavodljive komade uparuje sa upadljivim nakitom. Alt, kao stilista, uspeva da spoji eleganciju i drskost, stvarajući nezaboravne modne trenutke.

Victoria's Secret

Paleta boja uključuje duboko smaragdnu, vibrantno žutu i bezvremensku crnu, savršenu za kombinovanje različitih stilova. Svaka boja donosi svoj jedinstveni šarm i mogućnost izražavanja kroz modu.

Paloma Elsesser pokazuje žutu sa šljokičastim braletteom i mini suknjom dok se odmara u sobi obasjanoj suncem. Njena pojava u ovoj boji donosi osveženje i optimizam, savršeno se uklapajući u letnji ambijent.

Victoria's Secret

Hadid blista u crnom korsetu ukrašenom blistavim detaljima, a njen izgled upotpunjuje elegantna pletena ogrlica, satenska maxi suknja i ukrašeni pojas. Njeno prisustvo na fotografijama zrači sofisticiranošću i stilom, čineći svaki kadar nezaboravnim.

Tina Kunakey donosi svoju jedinstvenu energiju i harizmu, čineći ovu kampanju pravim vizuelnim spektaklom.

Victoria’s Secret još jednom uspeva da kreira kampanju koja inspiriše i oduševljava, prikazujući modele koji slave lepotu, samopouzdanje i individualnost kroz raskošnu kolekciju donjeg veša i spavaćica.

Foto: Promo Victoria’s Secret

Najnovije