Harper's Bazaar Srbija

Viva Bow: najnovija torba Salvatore Ferragamo odiše beskonačnom elegancijom

Italijanski luksuzni brend predstavio je novu torbu inspirisanu savremenom klasikom: torba Viva Bow je moderna i svestrana i najnoviji je dodatak porodici Viva.

Prvobitno stvorena kao dodatak Viva cipelama, torba je obavezan komad za sve one koji neguju ženstven, ali savremeni stil odevanja.

Kreativni direktor modne kuće, Paul Andrew, odražava estetsku tradiciju kuće, odajući počast klasičnim potpeticama Vara koje je 1979. godine kreirala Fiamma Ferragamo.

Dostupna u dve različite veličine, Viva Bow torba ima obilje prostora za sve vaše sitnice. Dolazi sa odvojivim kožnim kaišem koji omogućava da torba bude fleksibilna u načinu na koji se može nositi; poprečno preko tela, preko ramena ili se drži u ruci kao klač.

“Viva Bow torba najnoviji je dodatak novoj generaciji Ferragamo dizajna koji prenosi usmereno nasleđe naše kuće.“ – rekao je kreativni direktor Salvatore Ferragamo, Paul Andrew.

“Mašna je motiv koji Ferragamo povezuje sa njegovom prošlošću, daje kontekst svojoj sadašnjosti i nudi beskonačne mogućnosti za istraživanje u budućnosti. Uzbuđen sam kada vidim kako će torba Viva igrati u kombinaciji sa već dobro primljenim cipelama Viva – bilo da se podudaraju, komplementarno ili kontrastno, izbor kombinacija boja i izrade je kaleidoskopski širok.”

Ostajući verna duhu Ferragama, torba Viva Bow dodaće element bezvremenske klasike bilo kom izgledu.

Kolekcija je dostupna na Farfetch-u i u prodajnim objektima Salvatore Ferragamo od 10. jula.

Najnovije