Ariana Grande objavila fotografije sa svog intimnog venčanja

Pevačica je za posebnu priliku obukla venčanicu dizajnerke Vere Wang.

Ariana Grande je na Instagramu objavila galeriju slika sa svog venčanja sa agentom za nekretnine Daltonom Gomezom. Par se venčao 15. maja, na skromnoj ceremoniji koja je održana u domu pevačice u Kaliforniji.

Na dan venčanja, stilista Mimi Cuttrell izabrala je za nevestu svilenu belu haljinu sa izrezom na leđima dizajnerke Vere Wang. Ariana Grande je takođe nosila minđuše sa bisernim i dijamantskim suzama Lorraine Schwartz (koje dopunjuju dizajn njenog dijamantskog vereničkog prstena ukrašenog belim biserom), par visokih, satenskih belih sandala sa platformom brenda Giuseppe Zanotti i veo dužine do ramena koji je upotpunio njen nežni izgled.

Frizer Josh Liu je za Arianu odabrao „half-up“ frizuru sa visokim repom koju pevačica inače obožava. Da bi upotpunio nežni izgled, makeup umetnik Ash K Holm je naglasio oči ajlajnerom, dok je ostatak šminke bio u neutralnim tonovima.

Svečana ceromonija je održana u domu pevačice, u društvu dvadesetak članova porodice i prijatelja. Ukrašen svećama, romantično osvetljen prostor bio je dekorisan prelepim zelenilom, kao i obiljem cveća koje je visilo sa plafona.

Pogledajte još slika sa venčanja, koje je uradio fotograf Stefan Kohli.

Pročitajte još

Pročitaj još