Cher na Broadway-u: ko će kreirati kostime za njen mjuzikl?

Tokom dugogodišnje karijere, čuveni osećaj za stil i modu pevačice je oblikovao njen prijatelj, čuveni dizajner Bob Mackie.

Od sjajnih prozirnih haljina i Met Gala look-a od perja, do neprevaziđene haljine koju je nosila za dodelu Oskara 1986. godine, Mackie i Cher su sarađivali na bezbroj legendarnih kreacija tokom prethodnih decenija, tako da je sasvim logičan izbor bio upravo on. Da, Bob Mackie će dizajnirati kostime za predstojeći pevačicin mjuzikl na Broadwayu – “The Cher Show”.

Već sad su predstavljene tri skice dizajnera, a svaki od objavljenih dizajna predstavlja različiti deo Cherinog života – od pantalona na pruge iz šezdesetih, krznenog prsluka i šiški, do sjajnog kompleta koji evocira njen look sa dodele Oskara.

Najavljen da će debitovati ove jeseni, mjuzikl se bazira na životu Cherilyn Sarkisian LaPiere Bono Allman, ili jednostavnije, Cher – od njenog detinjstva u Los Anđelesu, do glamuroznih dana na televiziji, dobre prodaje ploča i osvajanja Oskara za najbolju glumicu. Ime je inspirisano istoimenim čuvenim šou programom, koji je pratio njenu seriju sa Sonnyjem Bonom iz 1970.

Adaptacija za Broadway je već dobila i ‘odobrenje’ od pevačice lično: “Plakala sam i smejala se i bila sam pripremljena da mi se ne sviđa. Publika je tapšala nakon pesama i dala pozitivne ovacije na kraju.” Sada će, kompletiran sa kostimima Boba Mackia, “The Cher Show” dostići nov nivo legendarnosti!

V.R.

izvor, foto: harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još