Coachella 2018: Cardi B odala počast popularnoj grupi TLC

Trenutno jedna od najpopularnijih ženskih repera, Cardi B, svojim stajlingom na Coachella festivalu je odala počast ženskom bendu devedesetih – TLC.

Ako je Beyonce subotu učinila neponovljivom zbog svog nastupa, tako je i Cardi B učinila za nedelju. Reperka se na sceni pojavila sa kosom vezanom u dva repa i potpuno belom stajlingu koji je jasno evocirao na izgled trojke koju smo nekada pratili.

Grupa TLC je oblikovala R&B muziku tokom devedesetih godina sa svojim super hitovima koji se i dan danas slušaju. Pored muzike su tri dame postale prepoznatljive i zbog svojih jedinstvenih stajlinga koji su uvek koordinirali.

Cardi B je u belim vrećastim pantalonama, chunky čizmama i providnom trenč mantilu izgledala odlično, kao da se vratila iz, već davne, 1996. godine. Na sve to, pre svog nastupa je podelila sliku grupe na svom Instagram profilu sa natpisom: “Mood! Boachella!”

Pogledajte kako je Cardi B izgledala i sugirno će vas podsetiti na stara vremena kada smo na radiju mogli da uživamo uz R&B hitove TLC-a.

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još